I de forskellig menuer under løbs info finder du indbydelser til løbene, indbydelserne vil blive lagt ud efterhånden som arrangørerne offentliggøre dem.

 løb der vare over en dag tilbydes der camping, campingen betales her på klub mondulet. under event, det er vigtigt at beløbet til camping betales på  klubmodul en uge før der står i indbydelsen da klubben skal kunne nå at overføre pengene til arrangørerne inden fristen udløber.
 
løb uden for Danmark findes på DMU hjemme side. 
 
I menuen løbs info finder du.
 
1. løbs kalenderen hvor datoen for de forskellige løb, her under er der et link til dmu hvor du kan vælge løb, vær opmærksom på at du skal selv tilmelde dig løb og betale på DMU hjemmeside.
 
 
2. Sj Cup
Der findes løb for bmx køre i alle niveauer.
Sjællands Cup (sj Cup) er et trænings løb, det er en rigtig god ide især for nye køre at deltage i sj cup pga. der tages meget hensyn til de nye køre, klasserne er delt op i Expert som er for nye og mindre øvet køre og i mester klassen som er for øvet køre. mere info og løb under menuen Sjællands cup. 
 
3.Landspokal 
LP er mere konkurrence konkurrencepræget, her er man ikke delt op i niveauer, der køres stærkt, lp er utroligt underholdene med musik og masser af race. man kan godt deltage selv om at man er nybegynder, det anbefales dog at prøve et par sj cup først.
 
4. Sjællands mestreskab
her kan alle deltage, en hyggelig dag hvor der kæmpes til stregen, for nogen gælder det om at være med og andre om at tag pokalen.
 
5. Danmarks mestreskabet
det er her alle kommer og deltager, til DM kommer landsholds køerne til stor glæde for de mindre køre og publikum.
der kommer mellem 400-450 køre denne dag.
det er et must at deltage ;)